NYHETER OCH BERÄTTELSER

Nyheter

news image STORIES

Grabbarna Flytt <3 Evergreen Finland

Grabbarna Flytt binder tillsammans med Evergreen Finland sina utsläpp orsakade av flyttarnas dieselkonsumtion i Finlands skogar.

news image STORIES

Grabbarna Flytt historia

Grabbarna flytt grundades 2015 av tre barndomsvänner som älskade att hjälpa till bekanta och övrigt folk. Tack vare hårt arbete, positiv inställning och grym kundservice växte Grabbarna Flytt snabbt.

news image STORIES

Vad är Rut-avdraget?

Många tycker att det är dyrt att anlita en flyttfirma. Vad de inte tänker på då är att det finns något som kallas för Rut-avdrag. Vi på Grabbarna Flytt är experter då det kommer till Rut-avdrag och kan stå till svar för alla era frågor.

news image STORIES

Vad ingår i en flyttstädning

Vad är en flyttstädning och vad ingår i en flyttstädning? Läs mera om vårt senaste tjänstetillägg här!

news image STORIES

Rut-avdrag vid flytt

Vad gäller egentligen när du ska flytta och vill använda dig av rut-avdraget? Läs mera om Rut-avdraget för flytt här. Vi är experter inom detta område och står redo för alla era frågor.

news image STORIES

Tänk på detta när du flyttar

När du ska flytta finns det väldigt mycket att hålla koll på. Du måste packa dina möbler, du måste städa ditt hus och du ska även flytta alla dina ägodelar till ditt nya hus.

news image STORIES

Flytt mellan nordiska länder

Vi är ett flyttföretag som har personal, samarbeten och kontor i flera länder vilket gör det enkelt för oss att organisera en flytt för dig eller ditt företag.

news image STORIES

Rut-avdrag 2021

Under 2021 har reglerna för Rut-avdraget ändrats lite. För att du ska veta exakt vad som gäller för dig kommer vi nu att gå igenom dessa förändringar och hur de kommer att påverka dig.

news image STORIES

Vad är Rot-avdraget?

Rot-avdraget är ett sätt för dig att anlita professionell hjälp utan att behöva betala fullpris. Nu ska vi gå igenom allt som du behöver veta om rot-avdraget och vad som gäller när du själv vill använda dig av det.

news image STORIES

Grabbarna Flytt Tillväxt

Grabbarna Flytt i Stockholm växte trots rådande pandemi med ca. 200% år 2020!

news image STORIES

Grabbarna Flytts VD intervju i Y-Studio

Vår VD Rudolf Ekström blev intervjuad i finsk media. Läs den spännande artikeln här och få mera djup i vilka personer som är bakom bolaget.

news image STORIES

Rut-avdrag vid flyttstädning

Ett tillfälle där du kan spara mycket pengar tack vare Rut-avdraget är vid en flyttstädning. Läs mera här så går vi igenom exakt vad som gäller för dig som kund.

news image STORIES

Hur gör jag en flyttanmälan?

Ska du flytta hemifrån eller bara flytta till en ny bostad? Med så mycket att tänka på är det lätt att du missar att göra din flyttanmälan.

news image STORIES

Hotell Regatta

Grabbarna Flytt är stolt samarbetspartner för Hotell Regatta i Hangö Finland. Till Grabbarnas arbetsuppgifter gäller det att snabbt lösa logistiska problem som Hotell Regatta stöter på.

news image STORIES

Zarro Inredning

Grabbarna Flytt och inredingsbutiken Zarro samarbetar nära varandra då det gäller mindre leveranser och logistik.

news image STORIES

Bo LKV Mäklarbyrå

Grabbarna Flytt & Bo LKV samarbetade väldigt tätt under 2 års tid och var stadiga pelare åt varandra vid tillväxtfasen av bägge bolagen i Helsingfors.

news image STORIES

Janni Deler & Jon Olsson – Monaco

Grabbarna flyttade åt en av Sveriges största bloggare Janni Delér och Jon Olsson! Grabbarna ansvarade för flytten från Stockholm till Monaco åt Janni och Jon som driver en av Sveriges mest lästa bloggar och Youtube!

news image STORIES

Kenza Samarbete

Grabbarna flyttade åt Sveriges bloggdrottning Kenza Zouiten! Grabbarna ansvarade för flytten i Stockholm åt Kenza som driver Sveriges mest lästa blogg!

news image STORIES

Padelturnering

Grabbarna Flytt har tillsammans under åren utövat allt från hockey på Hartwall Arena till shuffleboard på Kungsholmen. Sedan 2018 har vi också infört en årlig padelturnerning som kronar ett radarpar som är årets padelmästare på Grabbarna Flytt.

news image STORIES

Street Hockey

Grabbarna Flytt är stolta sponsorer av  Street Hockey laget ”Larun Mikkihiiret” som består av ett gäng gamla ishockey- och innebandyspelare.

news image STORIES

Idrottssponsring

Idrotten har alltid varit en stor inspirationskälla för oss på Grabbarna Flytt. Därför brinner vi för att ge tillbaka till idrotten, och stöder gärna mindre lokala klubbar genom sponsorskap

GRABBARNA FLYTT

VAD ÄN NI BEHÖVER, FIXAR VI DET

Har ni specifika behov i samband med flyttningen som t.ex. mindre installationer eller en runda till tippen, låt oss veta så löser vi det!