This error message is only visible to WordPress admins

Error: Connected account for the user grabbarnaflytt does not have permission to use this feed type.

Try using the big blue button on the "Configure" tab to reconnect the account and update its permissions.

NYHETER OCH BERÄTTELSER

Nyheter

news image STORIES

Grabbarna Flytts historia

Grabbarna Flytt grundades 2015 av tre barndomsvänner som älskade att hjälpa bekanta och övrigt folk. Tack vare hårt arbete, positiv inställning och grym kundservice växte Grabbarna Flytt snabbt.

news image STORIES

En smidigare flytt med hjälp av flyttkartonger

Det är viktigt att packa rätt. Med hjälp av flyttlådor och flyttkartonger kan man organisera sina saker och samtidigt kommer flytten gå mycket smidigare. Från Grabbarna Flytt kan du både hyra och köpa olika sorters flyttkartonger.

news image STORIES

Street Hockey

Grabbarna Flytt är stolta sponsorer av Street Hockey laget ”Larun Mikki Hiiret”, som består av ett gäng gamla ishockey- och innebandyspelare. De har haft fin framgång i FM-spelen och placerade sig på en tredje plats år 2018.

news image STORIES

Idrottssponsring

Idrotten har alltid varit en stor inspirationskälla för oss på Grabbarna Flytt och därför brinner vi för att ge tillbaka till idrotten. Under säsongen 2017-2018 var vi stolta sponsorer av det lokala junior handbollslaget Dicken i Drumsö, Helsingfors.

news image STORIES

Vad är rut-avdraget?

Många tycker att det är dyrt att anlita en flyttfirma. Vad de inte tänker på är att det finns något som kallas för Rut-avdrag. Vi på Grabbarna Flytt är experter då det kommer till rut-avdrag och kan stå till svar för alla era frågor.

news image STORIES

Vad ingår i en flyttstädning?

När du ska flytta är det mycket att tänka på. Alla möblerna måste packas, hemmet måste städas och du måste transportera allt till ditt nya hem. Vi kan hjälpa dig, hela vägen från ditt gamla hem till ditt nya, även med flyttstädning!

news image STORIES

Rut-avdrag vid flytt

Vad gäller egentligen när du ska flytta och vill använda dig av Rut-avdraget? Läs mera om Rut-avdraget för flytt här. Vi på Grabbarna Flytt är experter inom detta område och står redo för alla era frågor.

news image STORIES

Tänk på detta när du flyttar

När du ska flytta finns det väldigt mycket att hålla koll på. Du måste packa dina möbler, städa ditt hus och flytta alla dina ägodelar till ditt nya hem. Med hjälp av en bra flyttfirma behöver du inte fundera eller stressa över din flytt!

news image STORIES

Flytt mellan nordiska länder

Vi är ett flyttföretag som har personal, samarbeten och kontor i flera länder vilket gör det enkelt för oss att organisera en flytt för dig eller ditt företag. Det spelar ingen roll hur mycket saker eller möbler du behöver flytta, vi kan hjälpa dig!

news image STORIES

Rut-avdrag 2021

Under 2021 ändrades reglerna för rut-avdraget. Det första som ändrades är hur mycket pengar du kan få av rut-avdraget. Tidigare låg gränsen på 50 000 kronor medan den nu ligger på 75 000 kronor. Det betyder att du kan spara ännu mer pengar!

news image STORIES

Vad är rot-avdraget?

Rot-avdraget är ett sätt för dig att anlita professionell hjälp utan att behöva betala fullpris. Om du anlitar en flyttfirma som gör ett jobb inom ditt hus, kommer de att ansöka om rot-avdrag vid behov och du kommer inte behöva bekymra dig.

news image STORIES

Grabbarna Flytts tillväxt 2020

Trots rådande pandemi, växte Grabbarna Flytt i Stockholm med ca 200% under år 2020. Vi dubblade vår koncernomsättning, mångdubblade vår flyttpersonal och köpte in många nya flyttbilar.

news image STORIES

Intervju i Y-Studio med Grabbarna Flytts VD

Vår VD Rudolf Ekström blev intervjuad i finsk media. Läs den spännande intervjun här och få mera djup i vilka personer som är bakom bolaget.

news image STORIES

Hur gör jag en flyttanmälan?

Ska du flytta hemifrån eller bara flytta till en ny bostad? Med så mycket att tänka på är det lätt att du glömmer att göra din flyttanmälan. Här kan du läsa mera om hur du gör en flyttanmälan och vad annat du borde tänka på då du skall flytta.

news image STORIES

Rut-avdrag vid flyttstädning

Ett tillfälle där du kan spara mycket pengar tack vare rut-avdraget är vid en flyttstädning, då får du göra ett rut-avdrag på upp till 50% av kostnaden. Läs mera här så går vi igenom exakt vad som gäller för dig som kund!

news image STORIES

Janni & Jon Olsson Delér – Monaco

Året är 2016 och Grabbarna sköter ca 20-30 flyttar i månaden i Helsingfors. Det går rykten på nätet om att en av de absolut största bloggerskorna, Janni Olsson Delér, är ute efter pålitlig flytthjälp till Monaco! Läs mera här!

news image STORIES

Samarbete med Kenza

Grabbarna ansvarade för flytten i Stockholm åt bloggdrottningen Kenza Zouiten, som driver en av Sveriges mest lästa bloggar! Detta började sprida ryktet om att framtidens flytt- och serviceföretag äntligen hade kommit till Stockholm. Läs mera här!

news image STORIES

Padelturnering

Sedan starten av Grabbarna Flytt har vi jobbat för att hålla lagandan och stämningen på topp bland våra anställda. Det är möjligt att förklaringen till detta hittas i våra sportfanatiska grundarnas bakgrund inom idrott. Läs mera om vår turnering här!

GRABBARNA FLYTT

VAD ÄN NI BEHÖVER, FIXAR VI DET

Har ni specifika behov i samband med flyttningen som t.ex. mindre installationer eller en runda till tippen, låt oss veta så löser vi det!