image image

FLYTT

image image

PACKNING

image image

MAGASINERING

image image

FLYTTSTÄDNING

services image

FLYTTHJÄLP

Vi på Grabbarna Flytt hjälper till med alla era flyttbehov och lite mera, både för företag och privatpersoner. Med långt över 20 000 flyttningar i bagaget har vi varit med om det mesta. Välj det upplägg som passar er bäst, vi hjälper er med allt från att transportera en kär möbel till att flytta hela ert hem till södra Frankrike. För företag erbjuder vi skräddarsydda logistiska lösningar enligt behov och har erfarenhet av större kontorsflyttar. Vi erbjuder det ni behöver!

PACKNING

Packning är ett ytterst viktigt moment av flytten. Bra packning säkerställer att lösöret kommer tryggt fram till nya adressen. Vi på Grabbarna Flytt erbjuder våra kunder packningstjänster som uppfyller alla era behov. I våra tjänster ingår allt från nedpackning av köksporslin till skyddsinpackning av stora möbler. För att flytten skall löpa smidigt är det viktigt att ni på förhand meddelar ifall ni vill ha hjälp med packning inför er flytt. Kom ihåg att Grabbarna Flytt fixa

services image
services image

MAGASINERING

Dags för stambyte i huset? Eller behöver ni extra lagringsutrymme? Ingen fara, Grabbarna har även magasineringstjänster. Vi erbjuder magasinering för allt från enstaka föremål, till stora bostäders bohag. Våra uppvärmda och säkra förråd finns i alla storleksklasser. Grabbarna Flytt löser alla era magasineringsbehov.

FLYTTSTÄDNING

Vi på Grabbarna Flytt erbjuder även våra kunder flyttstädning. Materialet för flyttstädningen är utvalt med stor omsorg och på så vis kan vi integrera ett miljötänk i vårt arbetssätt. Vi ställer höga krav på alla delar av arbetet och garanterar er städservice av toppklass. Under flyttstädningen grovstädas alla ytor i hemmet noggrant. Boka in er flyttstädning i samband med er flyttning eller separat och låt Grabbarna ta hand om logistiken.

services image
REFERENSER

VAD VÅRA KUNDER SÄGER OM OSS

image

Jag har erfarenhet av många flyttfirmor och Grabbarna Flytt är med god marginal den bästa. Inget onödigt krångel, flexibel och snabb. Kommer också med lösningsförslag på olika problem i samband med flyttningar. Dessutom är grabbarna trevliga."

- Marianne M, kund (Facebook review)
image

Idag hjälpte Peter och Hampus till med vår flytt till Nobelberget! Vi hade en magkänsla av att denna flyttfirma var proffsig redan när vi bokade allt. Bokningen gick smidigt och vi fick ett mycket trevligt bemötande. Vid flytten var de 5 minuter tidiga vilket gjorde att vi hade gott om tid att gå igenom vad som skulle med och vad som skulle lämnas i gamla lägenheten. Vi hade en hisstid för inflytt på 2 timmar och de var klara med flytten 40 minuter tidigare än väntat! Då var det en absolut proppfull lastbil! Ett stort plus i kanten är att de tänker på arbetsmiljön när de bär tunga grejer. De planerade verkligen inför att flytta de största/tyngsta möblerna. Rekommenderar starkt Grabbarna Flytt till er nästa flytt!"

- Magnus, kund, Google
image

Flyttade från Stockholm till Nyland (Finland) och det gick alldeles utmärkt. Grabbarna var punktliga, packade bra, säkert och snabbt med mycket bra optimering av utrymmet i lastbilen. De lyssnade på våra önskemål och förstod hur vi ville att de skulle packa vissa saker. Inflyttningen gick likaså utmärkt, punktliga på plats och de bar in sakerna snabbt och säkert och lyssnade på vart vi ville ha dem. Sist men inte minst vill jag påpeka att det kändes väldigt bra att de var lätta att nå på telefon."

- Niklas T., kund (Facebook review)
image

Vi är väldigt nöjda med de tjänsterna vi köpte av Grabbarna Flytt. Flyttade från lägenhet till hus med några dagar mellan utflytt och inflytt. De tog hand om allt. Flyttade ut, städade, magasinerade, flyttade in. Inklusive flytt av tung föremål. Väldigt lätta att få tag på och flexibla vid ändringar i förutsättningar"

- Rikard, kund, Google
image

Vi är oerhört nöjda med flytten som gick från Stockholm, via Stallarholmen och sist Strängnäs. Möbler bars ned från 6 trappor i Stockholm där hissen är väldigt liten. Vi träffade två mycket trevliga unga män som arbetade systematiskt, noggrant och lugnt! De hade mycket god kommunikation mellan sig och stämde av med jämna mellanrum för att fylla bilen på bästa sätt. De tog varsamt hand om allt som skulle flyttas samt väggar med mera. En flyttfirma som vi varmt rekommenderar!"

- Anita, kund, Google
image

Fantastiskt effektiv och vänlig service! Möblerna skyddades med plast och filtar, och även en jobbig soffa bars upp för en smal, till synes omöjlig, trappa. Rekommenderas varmt!"

- Jessica A., kund (Facebook review)
image

Snabba, smidiga och trevliga - med såväl offert, pris, kommunikation som utförande och fakturahantering! Supertrevliga, hög tillgänglighet och lätta att ha att göra med. Jag är inte annat än väldigt nöjd med den flytthjälp jag behövde och fick. Jag kan absolut rekommendera grabbarna och kan mer än väl anlita Grabbarna Flytt om jag behöver mer hjälp."

- Tarja, kund, Offerta
image

Jag hade en väldigt tung Grafikpress som skulle flyttas från ett hus till ett annat. Två från Grabbarnas Flytt klarade det galant. De måste vara oerhört starka!! Jag blev så imponerad. Och så var de jättetrevliga."

- Lena, kund, Offerta
image

Flyttade från Helsingfors till Stockholm med bland annat krävande möbler som måste bäras fem trappor ner. Grabbarna, med den proffsiga teamledaren Afa i spetsen, utförde jobbet snabbt och effektivt. Alla tog ansvar för att kommunicerad information om tex ömtåligt gods nådde nästa länk och det rådde en fin stämning under hela flytten. Möblerna skyddades omsorgsfullt och metodiskt. Dessutom var samtliga grabbar både vänliga och språkkunniga och lyhörda för kundens behov. SUPERBRA!"

- Mats, kund, Google
image

Är SUPERNÖJD med Grabbarna Flytt, grabbarna var effektiva och trevliga och det blev en väldigt snabb flytt som annars skulle ha tagit år och dagar!"

- Mimmi, kund, Google
image

Aldrig varit med om en snabbare och smidigare flytt! Vi kommer absolut anlita Grabbarna Flytt när det är dags igen!"

- Kenza Zouiten
image

Such a great crew though, hit them up if you need help moving, they are as good as it gets!"

- Janni Delér & Jon Olsson
image

Så extremt proffsiga, duktiga, effektiva och trevliga. Redan från första kontakt med Axel som skötte bokningen till själva flytten. Möblerna skyddades, allting ställdes där det skulle vara och det gick fort och gjordes korrekt. De passade till och med på att hjälpa min nya granne in i hissen vilket visar på riktigt empatiska och artiga grabbar. Mina varmaste rekommendationer ger jag till Grabbarna Flytt! Kommer aldrig välja någon annan flyttfirma."

- Therese, kund, Offerta
image

Supernöjd med grabbarna! Två killar kom och jobbade snabbt, effektivt och var väldigt måna om att slå in och skydda både möbler, TV, tavlor med mera. Flyttade ett helt bohag och stort plus att de var väldigt trevliga! Snabb respons vid beställning och frågor inför flytten och de höll sig till beräknad tid och även kostnad. Kan starkt rekommendera."

- David, kund, Google
image

Suverän service från första kontakt vid bokning till flytthjälpen. Förutom detta var grabbarna artiga, trevliga, effektiva och proffsiga. Möblerna skyddades och grabbarna tog hänsyn till det nya golvet genom att lägga ut skyddsmaterial. Jag kan varmt rekommendera Grabbarna Flytt!"

- Milla, kund, Offerta
GRABBARNA FLYTT

VAD ÄN NI BEHÖVER, FIXAR VI DET

Har ni specifika behov i samband med flyttningen som t.ex. mindre installationer eller en runda till tippen, låt oss veta så löser vi det!