FLYTTHJÄLP

Vi på Grabbarna Flytt hjälper till med alla era flyttbehov och lite mera, både för företag och privatpersoner. Med över 40 000 flyttningar i bagaget har vi varit med om det mesta. Välj det upplägg som passar er bäst, vi hjälper er med allt från att transportera en kär möbel till att flytta hela ert hem till södra Frankrike. För företag erbjuder vi skräddarsydda logistiska lösningar enligt behov och vi har även erfarenhet av större kontorsflyttar.

Vi erbjuder det ni behöver!

Läs mer nedan eller klicka här:

Flytthjälp Stockholm
Privatflytt

Privatflytt

Vi erbjuder allt ni behöver för er privata flytt. Välj det servicepaket som passar er bäst, ur vårt utbud av tjänster. Vi hjälper er med allt från transport av en möbel till helhetspaket för flytt inklusive material, lådor, packning och flytt av hela hemmet. Vi erbjuder även våra kunder magasineringstjänster, flytt av tunga föremål (tex. pianon eller kassaskåp) samt transport av föremål till återvinningscentralen . För större bostäder (+100 kvm) erbjuder vi även kostnadsfri estimering och vi finns alltid nära till hands för er under hela flyttprocessen.

Flytttjänster åt privatpersoner är en hushållsnära tjänst och är därmed avdragsgill i enlighet med rut-avdraget. Rut-avdraget ger er som kund möjlighet till att dra av 50% av den totala arbetskostnaden på upp till 75 000 kronor per år/per person.

Utlandsflytt

Drömmer du om att flytta utomlands eller måste du omlokalisera på grund av jobbet? Oberoende vad orsaken må vara, så är vi beredda att hjälpa till och kan erbjuda er trygga transporter runtom i hela Europa. Vi sköter även frekvent flyttar av olika storlekar mellan Finland och Sverige och kan på denna rutt erbjuda er konkurrenskraftiga priser även för leveranser av enstaka möbler. Hör av er till oss ifall ni är i behov av utlandsflytt eller ifall ni har återkommande behov av utlandstransporter, så skräddarsyr vi det transportpaket som passar er bäst!

Utomlandsflytt
Företagsflytt

Företagsflytt

För företag erbjuder vi traditionella företagsflyttar i alla storlekar, allt från enskilda näringsidkares kontor till flera hundra arbetsstationer – inget är för stort eller för litet för Grabbarna. Utöver detta erbjuder vi även företag logistiska samarbeten där vi skräddarsyr lösningar som fullgör era exakta behov, såsom regelbunden transport mellan olika kontor, monteringsuppdrag eller gränsöverskridande frakter.
Inför flytten gör vi en kostnadsfri estimering för att säkerställa flyttbehovet och vi planerar flytten så att er verksamhet inte stannar upp pga. flytten.

Återvinningstjänster

Hållbar utveckling är en viktig del av våra värderingar och vi strävar efter att vara så miljövänliga som möjligt vid hantering av avfall och gamla möbler.

När man flyttar vill många bli av med gamla möbler som inte längre används. Efter bästa förmåga transporterar vi gamla möbler för återvinning så att de kan vara användbara för någon annan i framtiden. Vi transporterar brutet gods och avfall till soptippstationer i huvudstadsregionen, där avfallet sorteras och återvinns enligt dess material. Vi tar också emot konfidentiella dokument och transporterar dem för korrekt förstörelse.

Återvinning och soptipps-transporter kan ordnas flexibelt både separat och i samband med din flyttning.

Återvinning Stockholm

GRABBARNA FLYTT

VAD ÄN NI BEHÖVER, FIXAR VI DET

Har ni specifika behov i samband med flyttningen som t.ex. mindre installationer eller en runda till tippen, låt oss veta så löser vi det!