PACKNING

Packning är ett ytterst viktigt moment av flytten. Bra packning säkerställer att lösöret kommer tryggt fram till nya adressen. Vi på Grabbarna Flytt erbjuder våra kunder packningstjänster som uppfyller alla era behov. I våra tjänster ingår allt från nedpackning av köksporslin till skyddsinpackning av stora möbler. För att flytten skall löpa smidigt är det viktigt att ni på förhand meddelar ifall ni vill ha hjälp med packning inför er flytt. Kom ihåg att Grabbarna Flytt fixar allt!

Packningstips

I vissa fall kan det hända att ni vill packa ert bohag själva, vilket är en bra lösning ifall man vill spara in en slant. Därför har vi även presenterat några tips till er, som lönar sig att ta i beaktande då ni packar. Allt material som ni kan tänkas behöva för packandet har vi att erbjuda och våra packnings specialister hjälper även er med praktiska tips angående packandet.

  1. Använd flyttkartonger som är stabila och av samma storlek
  2. Fyll inte flyttlådor med allt för många böcker
  3. Lägg ett mellanlager mellan glas och porslin
  4. Sopsäckar lämpar sig bra för mjuka varor som dynor, täcken men även kläder
  5. Skydda kanterna på speglar och tavlor då ni packar dem. Detta kan vi också göra för er!

GRABBARNA FLYTT

VAD ÄN NI BEHÖVER, FIXAR VI DET

Har ni specifika behov i samband med flyttningen som t.ex. mindre installationer eller en runda till tippen, låt oss veta så löser vi det!