MATERIAL & FLYTTSTÄDNING

Vi på Grabbarna Flytt erbjuder även våra kunder flyttstädning. Materialet för flyttstädningen är utvalt med stor omsorg och på så vis kan vi integrera ett miljötänk i vårt arbetssätt. Vi ställer höga krav på alla delar av arbetet och garanterar er städservice av toppklass. Under flyttstädningen grovstädas alla ytor i hemmet noggrant. Boka in er flyttstädning i samband med er flyttning eller separat och låt Grabbarna ta hand om logistiken.

Här är alla moment som utförs: Djuprengöring av ugn, kylskåp, frys och övriga vitvaror

  • Rengöring av badkar, handfat, duschkabin m.m. i badrummet samt avkalkning
  • Rengöring av golv, lister, socklar och dörrar samt fönsterputsning
  • Rengöring av garderober, skåp, fasta hyllor m.m.
  • Rengöring av element, fönsterbänkar, synliga ventiler

Genom att anlita oss för både flytt och flyttstädning kan vi garantera en logistisk smidig lösning gällande tidtabeller och planering. Vårt mål när du anlitar oss är att vi ska leverera tjänster över våra kunders förväntningar.

Vi är redo att lösa precis alla era flyttbesvär!

RUT-AVDRAG VID FLYTTSTÄDNING

Flyttstädning, precis som flytttjänster, är en hushållsnära tjänst och är därmed avdragsgill i enlighet med RUT-avdraget. RUT-avdraget ger er som kund möjlighet till att dra av 50% av den totala arbetskostnaden på upp till 75 000 kronor per år/per person.

GRABBARNA FLYTT

VAD ÄN NI BEHÖVER, FIXAR VI DET

Har ni specifika behov i samband med flyttningen som t.ex. mindre installationer eller en runda till tippen, låt oss veta så löser vi det!