services image

Idrottssponsring

Grabbarna Flytt var under säsongen 2017-2018 stolta sponsorer av det lokala junior handbollslaget Dicken i Drumsö, Helsingfors, Finland. Det var på initiativ av vår alldeles egna anställda Henrik, som ideén kom upp att självfallet sponsorera denna lokala idrottsklubb.

Alla ni som idrottar eller har idrottat glömmer knappast känslan av när ni fick er första sponsor. Den känslan var otrolig! Alla fina stunder och lärdomar som idrotten har gett, är en central del av Grabbarna Flytts tankevärld. Många av våra värderingar och vår laganda härstammar även från idrottskulturen. Idrotten har alltid varit en stor inspirationskälla för oss på Grabbarna Flytt och därför brinner vi för att ge tillbaka till idrotten som gett så mycket till oss och stöder gärna mindre lokala klubbar genom sponsorskap.

Vi uppmuntrar dig att kontakta oss ifall ert team eller er organisation letar efter sponsorer, så kan vi tillsammans fundera på vad vi kan erbjuda just er!

GRABBARNA FLYTT

VAD ÄN NI BEHÖVER, FIXAR VI DET

Har ni specifika behov i samband med flyttningen som t.ex. mindre installationer eller en runda till tippen, låt oss veta så löser vi det!