services image

Grabbarna Flytts historia

Grabbarna Flytts historia

Grabbarna Flytt grundades 2015 av tre barndomsvänner som älskade att hjälpa bekanta och övrigt folk. Tack vare hårt arbete, positiv inställning och grym kundservice växte Grabbarna Flytt snabbt. Under 2015 hjälpte vi till med 40 flyttar totalt och idag har vi genomfört över 20 000 olika flyttar, i hela Norden.

Starten

Sina första flyttar genomförde Grabbarna Flytt medan de studerade i Helsingfors. När deras popularitet ökade och de inte längre hann med alla flyttar, rekryterade de sina studiekamrater vilket fick deras efterfrågan att öka ännu mer. Under 2016 ökade antalet flyttar från fjorårets tiotal till hundratals över hela Helsingfors.

Grabbarna förstod snabbt att det byggt upp ett bra koncept som verkade fungera både för de egna anställda samt deras kunder.

Grabbarna Flytt Stockholm

Det var under 2017 som flyttfirman Grabbarna Flytt började genomföra flyttar i Stockholm, men ännu fanns här inget kontor så möjligheterna var begränsade. Fröet var dock sått och i takt med att flyttfirman växte, växte också tanken om att etablera sig i Stockholm och utmana den tråkiga flyttmarknaden som inte förändrats på flera år.

Det var 2018 som vi äntligen tog steget och satsade på att erövra den svenska flyttmarknaden, med en start i Stockholm. Kontoret hamnade på Kungsholmen och kundbasen växte snabbt. Företaget var nu verksamt i både Helsingfors och Stockholm, något som möjliggjorde flera roliga projekt som vi fortsätter satsa på inför framtiden.

Flyttar mellan Sverige och Finland hör till ett av våra absoluta expertisområden. Vill ni boka in en smidig flytt mellan dessa länder eller mellan några andra länder? Hör av er till oss så löser vi alla era flyttbesvär!

Framgångssagan

Det finns många anledningar till att Grabbarna Flytt fungerade, men vi tror att den största anledningen är vår flexibilitet och inställning till jobbet. När andra flyttfirmor ser problem, ser vi lösningar. Vi säger inte nej, utan vi hittar en lösning som passar för både dig och oss. Det spelar ingen roll vad din flytt kräver; kontakta oss så hittar vi en lösning tillsammans!

Vi såg en tråkig marknad där de gamla flyttfirmorna inte hade tillräcklig konkurrens och bestämde oss för att ändra på det. Resten är och kommer att bli historia.

Läs mera om oss även här.

Framtiden

Framtiden ser ljus ut för Grabbarna Flytt och vi har stora planer för vad som kommer att hända till företaget. Målet är att erövra den nordiska flyttmarknaden och erbjuda kunder trygg och flexibel service av toppklass. Grabbarna Flytt har redan utökat sitt tjänsteutbud till att även erbjuda till exempel flyttstädning och magasinering. Vi är inte klara där, utan vi vill bli ett heltäckande företag som erbjuder alla tjänster som våra kunder är i behov av. Kunder behöver en pålitlig partner då det kommer till service och vi vill lösa detta problem för våra kunder.

Är det något ert företag eller du som privatperson skulle villa att vi gör? Hör av dig till oss så kikar vi på problemet och löser det. Vi fixar nämligen allt!

GRABBARNA FLYTT

VAD ÄN NI BEHÖVER, FIXAR VI DET

Har ni specifika behov i samband med flyttningen som t.ex. mindre installationer eller en runda till tippen, låt oss veta så löser vi det!