services image

Grabbarna Flytts tillväxt 2020

Grabbarna flytt växte under 2020

Under 2020 växte Grabbarna Flytt kraftigt. Vi dubblade vår koncernomsättning, mångdubblade vår flyttpersonal och köpte in många nya flyttbilar. Grabbarna Flytt i Stockholm växte trots rådande pandemi med ca 190% år 2020. Självklart tycker vi det är roligt att växa snabbt, men vi inser också hur viktigt det är att hålla fast vi våra grundpelare som är själva anledningen till att vi lyckades. Tappar vi dem är vi bara ett flyttföretag i mängden och det vill vi undvika till varje pris.

Fullfölja varje projekt

Oavsett hur stora vi är finns det en sak vi aldrig kommer tumma på och det är vår kvalité. Varje projekt vi tar oss an är ett projekt som vi planerar att fullfölja till 100%. Det spelar ingen roll om du bor i Stockholm, Malmö, Helsingfors, Göteborg eller någon annan stans i Norden. Om vi har lovat att hjälpa dig flytta, då kommer vi också att göra det. Det är vårt löfte till dig. Vi kommer även se till att hela flyttprocessen blir en enkel resa, där du som kund kan luta tillbaka och inte stressa.

Flyttfirma Stockholm, vi på Grabbarna Flytt erbjuder er flexibla och skräddarsydda lösningar för att uppnå en trygg och säker serviceupplevelse av topp kvalité.

Tillbaka till grunderna

För att kunna garantera perfekt service till alla våra kunder, trots vår otroligt snabba tillväxt, valde vi att ta ett steg tillbaka och gå tillbaka till grunderna under år 2019. I stället för att satsa på att växa ännu aggressivare satsade vi på att utveckla nya optimerade processer för automation och rapportering. Detta gör det enklare för våra medarbetare, eller ”Grabbar & Tjejer” som vi kallar dem, att snabbt lösa problem som kan uppstå vid en flytt.

Våra kunder kommer alltid vara vår viktigaste tillgång och därför är det viktigt för oss att de alltid får den service som de förtjänar. Med dessa nya processer på plats är vi redo att fortsätta växa, oavsett vad framtiden har att bjuda på. Vi är redo för nya utmaningar och vi hoppas att du vill möta dem med oss. Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig med din nästa flytt!

Kom ihåg att Grabbarna Flytt fixar allt!

GRABBARNA FLYTT

VAD ÄN NI BEHÖVER, FIXAR VI DET

Har ni specifika behov i samband med flyttningen som t.ex. mindre installationer eller en runda till tippen, låt oss veta så löser vi det!