services image

Janni & Jon Olsson Delér – Monaco

Året är 2016 och Grabbarna sköter ca 20-30 flyttar i månaden i Helsingfors. Det går rykten på nätet om att en av de absolut största bloggerskorna är ute efter pålitlig flytthjälp till MONACO!

Vips så var ansvaret Grabbarnas och paketbilens riktning styrdes söderut för en lång körning. Efter en lång resa ned till Monaco genom Sverige, Danmark, Tyskland, Österrike, Liechtenstein, Schweiz, Italien och Frankrike var Grabbarna äntligen framme för avlastning hos Janni & Jon Olsson Delér i Monaco. Efter en svettig flytt blev det god mat och gott skratt innan paketbilens riktning styrdes norrut tillbaka mot Helsingfors.

Flytten blev väldigt omtalad i både Sverige och Finland och satte Grabbarna Flytt ordentligt på kartan, som en ny spännande aktör på flyttmarknaden.

Idag är Grabbarna verksamma i både Helsingfors och Stockholm och har vuxit till sig ordentligt på båda marknaderna. Detta, våra bästa läsare, är dock endast starten på något stort!

Du kan läsa mera om Grabbarna Flytts resa till Monaco här.

Stay tuned!

GRABBARNA FLYTT

VAD ÄN NI BEHÖVER, FIXAR VI DET

Har ni specifika behov i samband med flyttningen som t.ex. mindre installationer eller en runda till tippen, låt oss veta så löser vi det!