services image

Street Hockey

Grabbarna Flytt är stolta sponsorer av Street Hockey laget ”Larun Mikki Hiiret”, som består av ett gäng gamla ishockey- och innebandyspelare. Larun Mikki Hiiret deltar årligen i Finska FM-spelen som utspelar sig en gång per år vid Kampen på Narinken i Helsingfors.

Larun Mikki Hiiret har haft fin framgång i FM-spelen och placerade sig på en tredje plats år 2018 och tog sig därmed till finalturneringen. I finalturneringen blev motståndet tuffare, då laget mötte ökända spelare som till exempel Alexander Barkov, som är en av Finlands bästa ishockey spelare.

Inför säsongen 2020 hade laget stenhårda förhoppningar och var inställda på att äntligen kamma hem den allra största pokalen!

Ta kontakt med oss ifall ert lag eller team är i behov av sponsorskap, så kan vi tillsammans fundera på vad vi kan erbjuda just er. Följ oss även på Instagram för att följa med liknande samarbeten som Larun Mikki Hiiret.

GRABBARNA FLYTT

VAD ÄN NI BEHÖVER, FIXAR VI DET

Har ni specifika behov i samband med flyttningen som t.ex. mindre installationer eller en runda till tippen, låt oss veta så löser vi det!