services image

Rut-avdrag 2021

Rut-avdrag 2021

Under 2021 ändrades reglerna för rut-avdraget. Vi kommer nu att gå igenom dessa förändringar och berätta hur de kommer att påverka dig.

Ändrade regler

Den första regeln som ändrades är hur mycket pengar du kan få av rut-avdraget. Tidigare låg gränsen på 50 000 kronor medan den nu ligger på 75 000 kronor. Det betyder att du kan spara ännu mer pengar om du beställer en flytt eller en flyttstädning.

Det andra som ändrades är att det tillkommit fyra nya tjänster som nu kvalificerar för rut-avdrag. De första två tjänsterna är tvättjänster och hustillsyn, medan de andra två är en stor fördel för dig som ska flytta och som behöver anställa en flyttfirma. De andra två är nämligen tjänsterna möblering och mindre transporter av bohaget.

Rut-avdrag vid flytt

Dessa två tjänster innebär att det nu blir ännu billigare att flytta med en flyttfirma. Du kan få tillbaka pengar om du behöver hjälp att bära in/montera dina möbler och du kan få tillbaka pengar för transport av dina möbler, även om det är till/från magasinering. Just magasinering gör det mycket enklare och billigare att flytta mellan de nordiska länderna då detta ofta behövs. Vi erbjuder alla lösningar då det kommer till magasinering, allt från kort till långtids lösningar.

Eftersom taket för rut-avdraget också höjdes blir det billigare även för dig som måste genomföra en stor flytt. Vi på Grabbarna Flytt uppskattar verkligen dessa nya regler och tror de kommer komma till stor användning av våra kunder. Självklart är det fortfarande vi som sköter all kontakt med Skatteverket. Du som kund behöver inte bekymra dig. Våra väl optimerade processer gör att hela processen kommer kännas smärtfri och enkel.

Flyttfirma Stockholm, anlita oss på Grabbarna Flytt då vi är din tryggaste flyttfirma i Stockholm!

GRABBARNA FLYTT

VAD ÄN NI BEHÖVER, FIXAR VI DET

Har ni specifika behov i samband med flyttningen som t.ex. mindre installationer eller en runda till tippen, låt oss veta så löser vi det!