services image

Hur gör jag en flyttanmälan?

Hur gör jag en flyttanmälan

Ska du flytta hemifrån eller bara flytta till en ny bostad? Med så mycket att tänka på är det lätt att du missar att göra din flyttanmälan. Idag ska vi gå igenom allt som du behöver tänka på när du ska flytta, både din flyttanmälan och allt annat som kommer att påverka dig.

Adressändra

Det viktigaste att göra när du flyttar är att adressändra. Annars kommer din post komma till fel ställe och du kommer att få många andra problem. Därför rekommenderar vi att du gör en adressändring så snart som möjligt så att du inte glömmer det. Detta gör du enklast på adressändring.se.

Ordna en hemförsäkring

Beroende på vart du flyttar kommer du att behöva en hemförsäkring. Om du flyttar till en ny bostad kan du i vissa fall ta med din gamla hemförsäkring men du måste fortfarande meddela ditt försäkringsbolag om att du ska flytta. Om du däremot ska flytta hemifrån för första gången kommer du behöva skaffa en ny hemförsäkring. Vi rekommenderar att du tittar runt på olika alternativ innan du bestämmer dig. På så sätt kan du få den bästa försäkringen för just dina behov och för pris som passar just din budget.

Vad behöver du?

Om du ska flytta från dina föräldrarsbostad finns det mycket som du kommer att behöva. Till exempel bestick, tallrikar och glas är något som många missar när de ska flytta hemifrån. Det är därför en väldigt bra idé att åka till en butik som Ikea när du ska flytta. Här hittar du allt som du kan tänkas behöva, för riktigt bra priser. Det är precis därför som många väljer att önska sig ett presentkort på just Ikea när de ska flytta hemifrån. Det tycker vi är en riktigt bra idé.

Anlita en flyttfirma

Det spelar ingen roll om det är fjärde eller första gången du flyttar, en flyttfirma kommer gör ditt liv mycket enklare. Du slipper fundera på att hyra släp och frakta alla dina möbler. Du slipper fundera på hur allt ska packas och du kan slippa spendera tid på flyttstädningen. Flyttfirman sköter allt åt dig, det enda som du behöver göra är att fokusera på ditt nya liv. Många väljer bort att använda en flyttfirma eftersom det kostar pengar men i de allra flesta fallen är det en väldigt bra investering.

Flyttfirma Stockholm, anlita oss på Grabbarna Flytt då vi är den bästa och tryggaste flyttfirman i Stockholm.

GRABBARNA FLYTT

VAD ÄN NI BEHÖVER, FIXAR VI DET

Har ni specifika behov i samband med flyttningen som t.ex. mindre installationer eller en runda till tippen, låt oss veta så löser vi det!