services image

Hur gör jag en flyttanmälan?

Hur gör jag en flyttanmälan?

Ska du flytta hemifrån eller bara flytta till en ny bostad? Med så mycket att tänka på är det lätt att du glömmer att göra din flyttanmälan. Nu ska vi gå igenom allt som du behöver tänka på när du ska flytta, både din flyttanmälan och allt annat som du borde tänka på.

Adressändra

Det viktigaste att göra när du flyttar är att adressändra. Annars kommer din post komma till fel ställe och då kan många andra problem uppstå. Därför rekommenderar vi att du gör en adressändring så snart som möjligt, så att du inte glömmer det. Detta gör du enklast på adressändring.se.

Ordna en hemförsäkring

Beroende på vart du flyttar kommer du att behöva en hemförsäkring. Om du flyttar till en ny bostad kan du i vissa fall ta med din gamla hemförsäkring, men du måste fortfarande meddela ditt försäkringsbolag om att du ska flytta. Om du däremot ska flytta hemifrån för första gången måste du skaffa en ny hemförsäkring. Vi rekommenderar att du tittar runt på olika alternativ innan du bestämmer dig. På så sätt kan du få den bästa försäkringen för just dina behov och för det pris som passar just din budget.

Vad behöver du?

Om du ska flytta från dina föräldrars bostad finns det mycket som du kommer att behöva. Till exempel bestick, tallrikar och glas är något som många glömmer när de ska flytta hemifrån. Det är därför en väldigt bra idé att åka till en butik som Ikea när du ska flytta. Här hittar du allt som du kan tänkas behöva, för riktigt bra priser. Det är precis därför som många väljer att önska sig ett presentkort på just Ikea när de ska flytta hemifrån. Det tycker vi är en riktigt bra idé.

Anlita en flyttfirma

Det spelar ingen roll om det är fjärde eller första gången du flyttar, en flyttfirma kommer alltid göra ditt liv mycket enklare. Du behöver inte fundera på att hyra släp och frakta alla dina möbler. Du behöver heller inte fundera på hur allt ska packas och du behöver inte spendera tid på flyttstädningen. En flyttfirma sköter allt detta åt dig! Det enda som du behöver göra är att fokusera på ditt nya liv. Många väljer att inte använda en flyttfirma eftersom det kostar pengar, men i de allra flesta fallen är det en väldigt bra investering.

Flyttfirma Stockholm, anlita oss på Grabbarna Flytt, då vi är den bästa och tryggaste flyttfirman i Stockholm! Boka in din flytt eller/och flyttstädning här.

GRABBARNA FLYTT

VAD ÄN NI BEHÖVER, FIXAR VI DET

Har ni specifika behov i samband med flyttningen som t.ex. mindre installationer eller en runda till tippen, låt oss veta så löser vi det!