services image

En smidigare flytt med hjälp av flyttkartonger

En smidigare flytt med hjälp av flyttkartonger

För att flytten skall gå så lätt som möjligt, är det viktigt att packa rätt. Med hjälp av flyttlådor och flyttkartonger kan man organisera sina saker och samtidigt kommer själva packningen och flytten gå mycket smidigare. Från Grabbarna Flytt kan du både hyra och köpa olika olika sorters flyttkartonger. Från oss hittar du vanliga flyttkartonger, men också garderobs- och tavelkartonger.  

Flyttkartongerna skyddar dina saker under flytten. Med hjälp av dem är dina saker organiserade och tack vare deras form är det lätt att stapla dem på varandra. Detta lättar Grabbarnas jobb avsevärt och samtidigt kommer flyttbilens alla kvadratmeter användas effektivt. Flyttkartongerna är även hållbara och återanvändbara och därför är de ett miljövänligt val.  

Få ut det mesta av flyttkartonger  

För att få ut det mesta av flyttkartonger, kan det vara bra att markera dem. Detta underlättar både ditt och Grabbarnas jobb. Markera vad flyttkartongerna innehåller och var de ska placeras i det nya hemmet. Det lönar sig även att markera ifall flyttkartongerna är särskilt tunga eller ifall innehållet är ömtåligt. Man kan även numrera flyttkartongerna, eller göra ett färgsystem eller en lista av dem. På detta sätt kommer du hitta alla dina saker, då de anlänt till ditt nya hem.  

Packningstjänster  

Vi på Grabbarna Flytt erbjuder även mångsidiga packningstjänster. Ifall du är i behov av packningstjänster, kan du samtidigt köpa eller hyra flyttkartonger av oss. Vi packar dina saker och dina möbler, vare sig du har våra flyttkartonger eller inte.  

Flyttfirma Stockholm, var i kontakt med oss ifall du är i behov av flytthjälp eller flyttkartonger. Vi på Grabbarna Flytt hjälper med allt gällande flytt och vi transporterar flyttkartongerna dit du vill, snabbt och till ett bra pris!  

GRABBARNA FLYTT

VAD ÄN NI BEHÖVER, FIXAR VI DET

Har ni specifika behov i samband med flyttningen som t.ex. mindre installationer eller en runda till tippen, låt oss veta så löser vi det!