services image

Vad ingår i en flyttstädning?

Vad ingår i en flyttstädning?

När du ska flytta är det mycket att tänka på. Alla möblerna måste packas, hemmet måste städas och du måste transportera allt till ditt nya hem. Vi kan hjälpa dig, hela vägen från ditt gamla hem till ditt nya. Nu ska vi dock fokusera lite extra på vår flyttstädning.

Bäst i branschen

Vi kan stolt säga att vi är en av de bästa flyttfirmorna i branschen, även när det kommer till flyttstädning. De vet vi tack vare våra tidigare kunder som alla gett oss toppbetyg. Vi har idag över 700 recensioner och 4.9/5 i betyg. Det tycker vi i alla fall är riktigt bra. Läs mer om vad våra kunder säger om oss här.

Det finns två anledningar till detta. För det första är vi aldrig nöjda innan du är nöjd. Vi kommer att leverera ett skinande rent hem till dig utan att du behöver lyfta ett finger. Vi har med oss egna städprodukter och vi vet vad som krävs för att ditt hem ska bli lika fint som dagen du flyttade in. Den andra anledningen är att vi alltid tänker på miljön i vårt arbete. Gäller det onödiga transporter eller mera miljövänligare ämnen, så gör vi allt för att optimera detta på bästa tänkbara sätt.

En miljövänlig flyttfirma

Vi är en av få flyttfirmor som alltid tänker på miljön när vi gör vår flyttstädning. Vi återanvänder så mycket som möjligt och vi använder alltid miljövänliga rengöringsprodukter. Vi vill att även framtida generationer ska få njuta av vår fina planet och därför vill vi vara en flyttfirma som gör världen bättre, inte sämre. När du anlitar oss för att göra din flyttstädning, kan du känna dig trygg i att ditt hem kommer se perfekt ut och att miljön inte kommer ta skada.

För att bli den flyttfirman vi vill vara lägger vi stor vikt vid de produkter som vi väljer ut. Om de inte är miljövänliga eller återanvändningsbara, kommer vi inte att välja dem. Självklart går vi ständigt igenom de produkter som vi använder och byter ut de som vi inte tycker håller måttet längre.

Vad ingår?

När du beställer flyttstädning av oss ingår det att ditt hem blir skinande rent.  Till exempel kommer vi att:

  • Avkalka hela ditt badrum, tvätta badkar/duschkabin, tvätta toalett och handfat
  • Tvätta alla golv, putsa alla fönster, tvätta alla lister och alla dörrar
  • Göra rent dina element, synliga ventiler och alla fönsterbänkar
  • Torka alla skåp, garderober och liknande fasta möbler
  • Tvätta in/utsida av kylskåp, frys och ugn

Detta är dock bara ett exempel på vad vi gör. Vi kommer att göra det som krävs för att ditt hem ska bli rent, oavsett hur det ser ut (exkluderande permanenta fläckar som inte är möjliga att få bort). Självklart kommer vi alltid att göra det med miljövänliga produkter.

När du anlitar oss vill vi att du ska kunna göra det med gott samvete och med vetskapen att du inte har något att oroa dig över. Vi kommer ta hand om hela städningen, från början till slut. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och njuta av resultatet. Flyttstädning Stockholm, anlita oss på Grabbarna Flytt för att garantera trygg och toppklassig service! Beställ din flyttstädning antingen separat eller i samband med din flyttning – vi lovar lösa den på ett smidigt sätt.

GRABBARNA FLYTT

VAD ÄN NI BEHÖVER, FIXAR VI DET

Har ni specifika behov i samband med flyttningen som t.ex. mindre installationer eller en runda till tippen, låt oss veta så löser vi det!