GRABBARNA FLYTTS HISTORIA

GRABBARNA FLYTT

Grabbarna Flytt är en flyttverksamhet som började år 2015 som ett extraknäck vid sidan om studierna. Tre grabbar som ställde upp när vänner och familj behövde flytthjälp, för att de gillade att umgås och lyfta tungt. Grabbarnas vilja att hjälpa till och gängets förmåga att alltid ha ett leende på läpparna trots trasiga hissar vid vindsvåningsflyttar, gjorde att flyttförfrågningarna ökade.


De tre grundarna insåg att de hade något på kroken. Folk var trötta på gammaldags och oflexibla flyttjänster och uppskattade grabbarnas inställning om att fixa allt som kan tänkas behövas fixas vid en flytt. Snart ville så många ha flytthjälp att sex hårt arbetande armar inte räckte till. Grabbarna Flytt behövde fler grabbar. Idag består Grabbarna Flytt sammanlagt av ett gäng på ca 60 grabbar och verksamheten bara fortsätter att växa.


Grabbarna Flytt har utvecklats till ett väletablerat flytt- och logistikföretag med kunder runt om i Europa och med kontor i Helsingfors och Stockholm. En sak har dock inte förändrats – Grabbarna Flytt består fortfarande av ett gäng grabbar som är beredda att fixa allt.

pic2
SNABBT OCH SÄKERT

TJÄNSTER VI ERBJUDER

Grabbarna fixar allt som du kan behövas ha hjälp med vid en flytt. Vad och vart du än vill flytta står vi redo att hjälpa dig, med såväl hem- och kontorsflyttningar som flyttningar utomlands. Vårt mål är att erbjuda en flytt som tar så lite tid och energi från dig som möjligt.

services image

FLYTTHJÄLP

Vi på Grabbarna Flytt hjälper er med till med alla era flyttbehov och lite mera, både för företag och privat personer. Med över 8000 flyttningar i bagaget har vi varit med om det mesta. Välj det upplägg som passar er bäst, vi hjälper er med allt från att transportera en kär möbel till att flytta hela ert hem till södra Frankrike. För företag erbjuder vi skräddarsydda logistiska lösningar enligt behov och har erfarenhet av större kontorsflyttar. Vi erbjuder det ni behöver!

PACKNING

Packning är ett ytterst viktigt moment av flytten för att säkerställa att lösöret kommer tryggt fram till nya adressen. Vi på Grabbarna Flytt erbjuder våra kunder packningstjänster som uppfyller alla era behov. Tjänsterna består av, allt från nedpackning av köksporslin till skyddsinpackning av stora möbler. För att flytten skall löpa smidigt är det viktigt att ni på förhand meddelar ifall ni vill ha hjälp med packning inför er flytt. Kom ihåg att vi fixar allt!

services image
services image

LAGRING

Dags för stambyte i huset? Eller behöver ni extra lagringsutrymme? Ingen fara, Grabbarna har även magasineringstjänster. Vi erbjuder magasineringstjänster för allt från enstaka föremål, till stora bostäders bohag. Våra uppvärmda och säkra magasineringsförråd är allt från 2m2, upp till 10m2. Vid större lagringsbehov kan vi även kombinera förråd så att alla era saker får plats. Grabbarna Flytt löser alla era magasineringsbehov. Hela magasineringsområdet är bevakat, samt

MATERIAL & FLYTTSTÄDNING

Vi på Grabbarna Flytt erbjuder även våra kunder flyttstädning. Materialet för flyttstädningen är utvalt med stor omsorg och på så vis kan vi integrera ett miljötänk i vårt arbetssätt. Vi ställer höga krav på alla delar av arbetet och garanterar er städservice av toppklass. Under flyttstädningen grovstädas alla ytor i hemmet noggrant. Boka in er flyttstädning i samband med er flyttning eller separat och låt Grabbarna ta hand om logistiken. Här är alla moment som utförs:

services image

LÅT OSS SKÖTA DIN FLYTTNING

Vi hjälper er med alla moment som uppstår då ni ska flytta. Låt Grabbarna fixa era flyttbesvär och skippa flyttstressen.

FLYTTA SMIDIGT

TIPS FÖR DIN FLYTT

Läs igenom Grabbarnas hetaste tips för en smärtfri flyttning

image Börja i tid!

Gå igenom vad du har hemma. Mycket av de saker som finns i hushållet kan troligtvis packas ner en tid i förväg, vilket underlättar dagarna innan flyttlasset går.

image Sortera, återvinna och kasta bort

När hushållet packas ner för flytt finns en unik möjlighet att rensa ut och bli av med grejer du inte längre behöver. Sälj på loppis-sajter, ge bort till familj och vänner eller släng bort det du inte längre vill ha. Vi på Grabbarna Flytt hjälper gärna till att sopsortera och köra en runda till återvinningsstationen om det behövs. På så sätt kan vi alla hjälpas åt för en smidig och miljövänlig flytt!

image Märk Flyttlådorna

Flyttkaos kan undvikas med märkta kartonger. Vad de innehåller, om innehållet är ömtåligt eller tungt och var de ska placeras i nya hemmet underlättar för både grabbarna under flytt och för dig vid uppackning. Färgsystem, nummer på lådorna eller listor fungerar toppen för att skapa ett mer organiserat kaos! Smidigast hyr du plast- eller papperskartonger av oss.

Flyttips

Övrigt att tänka på

Det finns en hel del moment som man glömmer bort i samband av flyttning. Kolla igenom vad våra kunder oftast glömmer att fixa

image Ändra din adress

Ett måste som är lätt att glömma. Flyttanmälan görs på här. På så vis får bland annat försäkringsbolaget, Skatteverket, din bank, ditt energibolag och andra viktiga organisationer din nya adress i sitt system. Det kan dock vara viktigt att ta kontakt med andra företag som kanske inte blivit meddelade om din flytt, eller skriva i din nya adress när du handlar online. Smsa också den nya adressen till vänner och familj!

image Se över dina abonnemang

El, bredband och tv! Vissa abonnemang kanske ska flyttas, andra sägas upp. Lista upp alla företag och ring dem för att berätta om din flytt. Detta är ett ypperligt tillfälle att jämföra priser och villkor hos olika bolag.

image Hemförsäkring

Det kan också vara bra att slå en signal eller maila ditt försäkringsbolag. Kolla vad det är som gäller. Om du exempelvis flyttar till en bostadsrätt behövs ett så kallat bostadstillägg. Bor du i hyresrätt? Säg upp kontraktet skriftligt och tre månader innan.

REFERENSER

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS

image

Jag har erfarenhet av många flyttfirmor och Grabbarna Flytt är med god marginal den bästa. Inget onödigt krångel, flexibel och snabb. Kommer också med lösningsförslag på olika problem i samband med flyttningar. Dessutom är grabbarna trevliga.

- Marianne M, kund (Facebook review)
image

Flyttade från Stockholm till Nyland (Finland) och det gick alldeles utmärkt. Grabbarna var punktliga, packade bra, säkert och snabbt med mycket bra optimering av utrymmet i lastbilen. De lyssnade på våra önskemål och förstod hur vi ville att de skulle packa vissa saker. Inflyttningen gick likaså utmärkt, punktliga på plats och de bar in sakerna snabbt och säkert och lyssnade på vart vi ville ha dem. Sist men inte minst vill jag påpeka att det kändes väldigt bra att de var lätta att nå på telefon.

- Niklas T., kund (Facebook review)
image

Fantastiskt effektiv och vänlig service! Möblerna skyddades med plast och filtar, och även en jobbig soffa bars upp för en smal, till synes omöjlig, trappa. Rekommenderas varmt! �

- Jessica A., kund (Facebook review)
image

Flytten från Bulevarden ifrån 240 m2 hem med piano o fullt laddad vind gick galant. Rekommenderar varmt!

- Tomi M, kund (Facebook review)
image

“Aldrig varit med om en snabbare och smidigare flytt! Vi kommer absolut anlita Grabbarna Flytt när det är dags igen!"

- Kenza Zouiten
image

"Such a great crew though, hit them up if you need help moving, they are as good as it gets!"

- Janni Delér & Jon Olsson
image

"Snabb och smidig flytt! Trevliga, noggranna och effektiva killar. Bra kommunikation båda innan, under och efter flytt. Kan varmt rekommendera Grabbarna flytt. Kommer definitivt att anlita dem igen, men hoppas att det kommer dröja ett tag till nästa flytt!"

- Therese, kund, Offerta
image

"Snabba, smidiga och trevliga - med såväl offert, pris, kommunikation som utförande och fakturahantering! Supertrevliga, hög tillgänglighet och lätta att ha att göra med. Jag är inte annat än väldigt nöjd med den flytthjälp jag behövde och fick. Jag kan absolut rekommendera grabbarna och kan mer än väl anlita Grabbarna Flytt om jag behöver mer hjälp."

- Tarja, kund, Offerta
image

Jag hade en väldigt tung Grafikpress som skulle flyttas från ett hus till ett annat. Två från Grabbarnas flytt klarade det galant. De måste vara oerhört starka!! Jag blev så imponerad. Och så var de jättetrevliga.

- Lena, kund, Offerta
image

Snabba, jättetrevliga, otroligt proffsiga. Nästa gång jag behöver något flyttat vet jag vem jag omedelbart kontaktar. Ingen tvekan - Grabbarna Flytt. Såå bra.

- Sallander, kund, Offerta
image

"Riktigt bra service och trevliga flyttkillar! +++++"

- Gabriel, kund, Offerta
image

"Grabbarna Flytt fixade flytten på ett utmärkt sätt. Stor flexibilitet och lyhördhet utan att tappa tempo. Jag är tacksam och rekommenderar gärna dem. Speciellt om ni får turen att får E som arbetsledare."

- Andreas, kund, Offerta
image

"Så extremt proffsiga, duktiga, effektiva och trevliga. Redan från första kontakt med Axel som skötte bokningen till själva flytten. Möblerna skyddades, allting ställdes där det skulle vara och det gick fort och gjordes korrekt. De passade till och med på att hjälpa min nya granne in i hissen vilket visar på riktigt empatiska och artiga grabbar. Mina varmaste rekommendationer ger jag till Grabbarna Flytt! Kommer aldrig välja någon annan flyttfirma."

- Therese, kund, Offerta
image

"Jag är nöjd med grabbarnaflytt, det gick smidigt och snabbt. Jag hade begränsat med kartonger och möbler, ingenting särskilt känsligt, tungt eller besvärligt. Jag kan därför bara ge betyg utifrån det. Killarna var hjälpsamma och lyhörda. De följde mina instruktioner bra och var trevliga."

- Jenny, kund, Offerta
image

Suverän service från första kontakt vid bokning till flytthjälpen. Förutom detta var grabbarna artiga, trevliga, effektiva och proffsiga. Möblerna skyddades och grabbarna tog hänsyn till det nya golvet genom att lägga ut skyddsmaterial. Jag kan varmt rekommendera Grabbarna Flytt!

- Milla, kund, Offerta
GRABBARNA FLYTT

VAD ÄN NI BEHÖVER, FIXAR VI DET

Har ni specifika behov i samband med flyttningen som t.ex. mindre installationer eller en runda till tippen, låt oss veta så löser vi det!