GRABBARNA FLYTT

SAMARBETSPARTNERS

news image PARTNERS

Missing People Sweden

Missing People Sweden är en ideell organisation som hjälper anhöriga och polis med att publicera efterlysningar och arrangera sökinsatser efter försvunna personer. Grabbarna Flytt och Grabbarna Flytt inledde ett samarbete år 2020.

news image PARTNERS

Crosskey

Grabbarna Flytt och Crosskey utförde ett gemensamt projekt under december år 2020, då Crosskey var i behov av skräddarsydda logistiska lösningar. Slutresultatet blev nöjda och mätta kunder!

news image PARTNERS

Bo LKV Mäklarbyrå

Grabbarna Flytt & Bo LKV samarbetade väldigt tätt under 2 års tid och var stadiga pelare åt varandra vid tillväxtfasen av bägge bolagen i Helsingfors. Som en del av samarbetet erbjöd Grabbarna Flytt olika logistiska tjänster och lösningar för Bo LKV.

news image PARTNERS

Regatta SPA Hotel

Grabbarna Flytt är stolt samarbetspartner för Regatta SPA Hotel i Hangö, Finland. Till Grabbarnas arbetsuppgifter gäller det att snabbt lösa logistiska problem som Regatta SPA Hotel stöter på.

news image PARTNERS

Zarro Inredning

Grabbarna Flytt och inredningsbutiken Zarro samarbetar nära varandra då det gäller mindre leveranser och logistik. Grabbarna Flytt har utvecklat en skräddarsydd tjänst för Zarro, som gynnar bägge parter.

news image PARTNERS

Matri by Fennobed

Grabbarna Flytt och Matris samarbete började på hösten 2020. Vi transporterar och levererar Matri by Fennobeds produkter åt deras kunder samt monterar dem hemma hos kunden. Transporterna planeras noggrant och i god tid före uppdraget.

news image PARTNERS

Skräddarsydda tjänster för Scandinavian Homes

Grabbarna Flytt och Scandinavian Homes har samarbetat sedan sommaren 2019. Samarbetet pågår dagligen och vi tar hand om all logistik och mycket mer för Scandinavian Homes, med specifikt skräddarsydda tjänster.

news image PARTNERS

Samarbete med Fondia

Grabbarna Flytt och Fondia har samarbetat sedan år 2018, då Grabbarna Flytt blev anförtrodda att sköta flytten för deras hela kontor. Efter det har vi utfört flera mindre projekt åt Fondia samt utfört flera stycken privata flyttar åt deras anställda.

news image PARTNERS

Grabbarna Flytt <3 Evergreen Finland

Tillsammans med Evergreen Finland, band och klimatkompenserade Grabbarna Flytt sina utsläpp, orsakade av dieselkonsumtion, i Finlands skogar. Evergreen Finlands mål var att tillsammans med finska företag höja nivån på Finlands hållbara utveckling.

GRABBARNA FLYTT REVIEWS

VAD VÅRA KUNDER SÄGER OM OSS

image

Jag har erfarenhet av många flyttfirmor och Grabbarna Flytt är med god marginal den bästa. Inget onödigt krångel, flexibel och snabb. Kommer också med lösningsförslag på olika problem i samband med flyttningar. Dessutom är grabbarna trevliga."

- Marianne M, kund (Facebook review)
image

Idag hjälpte Peter och Hampus till med vår flytt till Nobelberget! Vi hade en magkänsla av att denna flyttfirma var proffsig redan när vi bokade allt. Bokningen gick smidigt och vi fick ett mycket trevligt bemötande. Vid flytten var de 5 minuter tidiga vilket gjorde att vi hade gott om tid att gå igenom vad som skulle med och vad som skulle lämnas i gamla lägenheten. Vi hade en hisstid för inflytt på 2 timmar och de var klara med flytten 40 minuter tidigare än väntat! Då var det en absolut proppfull lastbil! Ett stort plus i kanten är att de tänker på arbetsmiljön när de bär tunga grejer. De planerade verkligen inför att flytta de största/tyngsta möblerna. Rekommenderar starkt Grabbarna Flytt till er nästa flytt!"

- Magnus, kund, Google
image

Flyttade från Stockholm till Nyland (Finland) och det gick alldeles utmärkt. Grabbarna var punktliga, packade bra, säkert och snabbt med mycket bra optimering av utrymmet i lastbilen. De lyssnade på våra önskemål och förstod hur vi ville att de skulle packa vissa saker. Inflyttningen gick likaså utmärkt, punktliga på plats och de bar in sakerna snabbt och säkert och lyssnade på vart vi ville ha dem. Sist men inte minst vill jag påpeka att det kändes väldigt bra att de var lätta att nå på telefon."

- Niklas T., kund (Facebook review)
image

Vi är väldigt nöjda med de tjänsterna vi köpte av Grabbarna Flytt. Flyttade från lägenhet till hus med några dagar mellan utflytt och inflytt. De tog hand om allt. Flyttade ut, städade, magasinerade, flyttade in. Inklusive flytt av tung föremål. Väldigt lätta att få tag på och flexibla vid ändringar i förutsättningar"

- Rikard, kund, Google
image

Vi är oerhört nöjda med flytten som gick från Stockholm, via Stallarholmen och sist Strängnäs. Möbler bars ned från 6 trappor i Stockholm där hissen är väldigt liten. Vi träffade två mycket trevliga unga män som arbetade systematiskt, noggrant och lugnt! De hade mycket god kommunikation mellan sig och stämde av med jämna mellanrum för att fylla bilen på bästa sätt. De tog varsamt hand om allt som skulle flyttas samt väggar med mera. En flyttfirma som vi varmt rekommenderar!"

- Anita, kund, Google
image

Fantastiskt effektiv och vänlig service! Möblerna skyddades med plast och filtar, och även en jobbig soffa bars upp för en smal, till synes omöjlig, trappa. Rekommenderas varmt!"

- Jessica A., kund (Facebook review)
image

Snabba, smidiga och trevliga - med såväl offert, pris, kommunikation som utförande och fakturahantering! Supertrevliga, hög tillgänglighet och lätta att ha att göra med. Jag är inte annat än väldigt nöjd med den flytthjälp jag behövde och fick. Jag kan absolut rekommendera grabbarna och kan mer än väl anlita Grabbarna Flytt om jag behöver mer hjälp."

- Tarja, kund, Offerta
image

Jag hade en väldigt tung Grafikpress som skulle flyttas från ett hus till ett annat. Två från Grabbarnas Flytt klarade det galant. De måste vara oerhört starka!! Jag blev så imponerad. Och så var de jättetrevliga."

- Lena, kund, Offerta
image

Flyttade från Helsingfors till Stockholm med bland annat krävande möbler som måste bäras fem trappor ner. Grabbarna, med den proffsiga teamledaren Afa i spetsen, utförde jobbet snabbt och effektivt. Alla tog ansvar för att kommunicerad information om tex ömtåligt gods nådde nästa länk och det rådde en fin stämning under hela flytten. Möblerna skyddades omsorgsfullt och metodiskt. Dessutom var samtliga grabbar både vänliga och språkkunniga och lyhörda för kundens behov. SUPERBRA!"

- Mats, kund, Google
image

Är SUPERNÖJD med Grabbarna Flytt, grabbarna var effektiva och trevliga och det blev en väldigt snabb flytt som annars skulle ha tagit år och dagar!"

- Mimmi, kund, Google
image

Aldrig varit med om en snabbare och smidigare flytt! Vi kommer absolut anlita Grabbarna Flytt när det är dags igen!"

- Kenza Zouiten
image

Such a great crew though, hit them up if you need help moving, they are as good as it gets!"

- Janni Delér & Jon Olsson
image

Så extremt proffsiga, duktiga, effektiva och trevliga. Redan från första kontakt med Axel som skötte bokningen till själva flytten. Möblerna skyddades, allting ställdes där det skulle vara och det gick fort och gjordes korrekt. De passade till och med på att hjälpa min nya granne in i hissen vilket visar på riktigt empatiska och artiga grabbar. Mina varmaste rekommendationer ger jag till Grabbarna Flytt! Kommer aldrig välja någon annan flyttfirma."

- Therese, kund, Offerta
image

Supernöjd med grabbarna! Två killar kom och jobbade snabbt, effektivt och var väldigt måna om att slå in och skydda både möbler, TV, tavlor med mera. Flyttade ett helt bohag och stort plus att de var väldigt trevliga! Snabb respons vid beställning och frågor inför flytten och de höll sig till beräknad tid och även kostnad. Kan starkt rekommendera."

- David, kund, Google
image

Suverän service från första kontakt vid bokning till flytthjälpen. Förutom detta var grabbarna artiga, trevliga, effektiva och proffsiga. Möblerna skyddades och grabbarna tog hänsyn till det nya golvet genom att lägga ut skyddsmaterial. Jag kan varmt rekommendera Grabbarna Flytt!"

- Milla, kund, Offerta
GRABBARNA FLYTT

VAD ÄN NI BEHÖVER, FIXAR VI DET

Har ni specifika behov i samband med flyttningen som t.ex. mindre installationer eller en runda till tippen, låt oss veta så löser vi det!