services image

Crosskey

Crosskey är ett företag som erbjuder flexibla och modulbaserade finansiella lösningar. Crosskey har kontor i Mariehamn (Åland), Stockholm (Sverige), Åbo (Finland) och Helsingfors (Finland).

Läs mer om Crosskey på deras hemsida.

Grabbarna Flytt och Crosskey utförde ett gemensamt projekt under december år 2020. Crosskey var i behov av skräddarsydda logistiska lösningar. Crosskey ordnade ett webinar åt sina kunder och ville därmed skicka ut ”Gourmet-lådor” till deras kunder. Eftersom kunderna deltog i webinaret hemifrån måste dessa lådor levereras ända hem till kunderna.

Grabbarna Flytt byggde upp en helhetslösning som innebar en lastmile-leverans för lådorna ända fram till kundernas hem. Detta gjordes i samma anda som då Crosskey levererar sina tjänster – på ett flexibelt samt professionellt sätt. Grabbarna Flytt ansvarade för flera hundra lådors leverans runtom i Helsingfors och Stockholm. Slutresultatet blev nöjda och mätta kunder!

Detta var ett exempel på vilka skräddarsydda lösningar vi på Grabbarna Flytt kan erbjuda till er som kund. Är ert företag ute efter ett liknande upplägg eller något helt annorlunda upplägg? Vi på Grabbarna Flytt kan lösa detta med hjälp av vår kunnig och duktig personal samt av våra last- och paketbilar. Låt oss veta så skräddarsyr vi ihop ett upplägg som passar era exakta behov.

GRABBARNA FLYTT

VAD ÄN NI BEHÖVER, FIXAR VI DET

Har ni specifika behov i samband med flyttningen som t.ex. mindre installationer eller en runda till tippen, låt oss veta så löser vi det!