services image

Missing People

Missing People Sweden är en ideell organisation som hjälper anhöriga och polis med att publicera efterlysningar och arrangera sökinsatser efter försvunna personer. Idag är Missing People en rikstäckande organisation med ett tjugotal regionala avdelningar runtom i landet. Kärnan i organisationen är alla frivilliga personer som ger av sin tid för att hjälpa till i sökandet efter försvunna personer. Visonen är att ingen ska försvinna utan hittas.

Läs mer om det fantastiska jobbet Missing People gör här: https://www.missingpeople.se/sv/

Grabbarna Flytt och Missing People inledde ett samarbete år 2020. Samarbetet går ut på att Grabbarna Flytt erbjduer sina tjänster kostnadsfritt till Missing People då de är i behov av logistiska lösningar och tjänster. Eftersom Missing People är en non-profit organisation med frivilliga människor som ställer upp för att hjälpa allmänheten känner vi att detta är något vi gärna också stöder och hjälper på det sättet vi kan.

Är ni en liknande organisation och i behov att ett liknande upplägg, hör av er till oss så kollar vi upp hur vi kan hjälpa just er!

GRABBARNA FLYTT

VAD ÄN NI BEHÖVER, FIXAR VI DET

Har ni specifika behov i samband med flyttningen som t.ex. mindre installationer eller en runda till tippen, låt oss veta så löser vi det!